Om Grønbech & Sønner A/S

Om Grønbech & Sønner A/S

Grønbech A/S er en handels- og ingeniørvirksomhed, som blev grundlagt i 1828. Vi tilbyder og servicerer effektive tekniske løsninger og produkter inden for flowteknologi til både den private og den offentlige sektor samt materialer til industri- og entreprenørmarkedet. 

Vores lange historie vidner om en virksomhed der kan tilpasse sig sine kunder ved konstant at forny sig, samtidig med at der akkumuleres en både bred og dyb teknisk indsigt. Dette er til gavn for vores kunder og øvrige samarbejdspartnere, når vi sammen skal løse de udfordringer vi står over for.

Fra komponent til system

Grønbech & Sønner repræsenterer nogle af de førende internationale kvalitetsorienterede producenter, primært fra Europa. På denne måde har vi de bedste forudsætninger for at skabe værdi for vores kunder – ikke bare ved at levere kvalitetskomponenter, men også ved at tænke disse sammen til en sikker, rentabel og holdbar løsning der giver øget effektivitet og forbedret konkurrenceevne.

Dedikerede medarbejdere

Vi er i omegnen af 100 dedikerede medarbejdere fordelt på salg- og servicefunktioner, der står klar med rådgivning. Via vores 4 serviceværksteder tilbyder vi hurtig og landsdækkende service. 

MISSION, VISION, VÆRDIGRUNDLAG

Inden for udvalgte geografier og forretningsområder leverer vi effektive tekniske løsninger, som har en væsentlig betydning for at kunden sikkert og med rette kvalitet kan opfylde sit formål.

Vi vil være den fortrukne partner som via rådgivning, leverance, installering og servicering af effektive tekniske løsninger sikrer vores kunder størst mulig værdiskabelse.

Vi ønsker i alle aspekter at leve op til de forventninger som bliver stillet til os, og tager altid udgangspunkt i vores værdigrundlag:

  • Ansvarlig - Vi samarbejder om at opfylde vores fælles mål og påtager os vores del af ansvaret og har beføjelserne dertil
  • Kompetentvi sætter os ind i sagerne og opdatere konstant vores viden
  • Troværdigvi holder vores løfter og lader ikke kunden i stikken
  • Innovativvi er åbne overfor nye ideer og muligheder, samt stræber efter at levere de nyeste og bedste løsninger
  • EffektivVi tager proaktivt fat i muligheder for at forbedre vores og vores kundernes ydeevne, samt at have orden i vores sager, så de kan overdrages professionelt
Hold dig opdateret på nyheder og arrangementer
Modtag vores nyhedsbrev
Læs betingelserne og persondatapolitik her...