PharmaLøsninger og komponenter tilpasset til de høje krav inden for pharma

Pharma er vigtig del af Grønbech & Sønners forretning, og vi har flere kunder inden for medicinalbranchen. Som en anerkendt leverandør af flow-løsninger er vi i stand til at håndtere de avancerede processer og systemer, som er hverdag inden for pharma-området. 

Myndigheder og kunder stiller mange og høje krav til branchen, herunder hygiejne og sikkerhed, og det sætter vi en ære i at tænke ind fra starten af.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan assistere med løsninger til pharma. Eller tag et kig på vores hjemmeside og få en fornemmelse af vores produkter og anvendelse af ny teknologi.

Pharma – se vores udvalg af teknologi og løsninger

Hos Grønbech & Sønner er vi både i stand til at levere komponenter og systemer direkte til processen, samt til forsynings- og køle-/varmesiden. Dette gælder, hvad enten der er tale om kedelanlæg, køletårne eller trykforøgeranlæg til brug i medicinalbranchen eller i tilsvarende virksomheder.

Til håndtering af spildevand har vi markedets bedste udgangspunkt for en optimal løsning. Vi kombinerer adgang til verdens førende producenter med vores dedikerede og erfarne spildevandsafdeling. Det gør, at vi altid er i stand til at hjælpe vores pharma-kunder – uanset problemstillingen.

Vores produkter og løsninger tager naturligvis udgangspunkt i gældende normer, og vi kan levere udførlig dokumentation i forbindelse med vores leverancer. Det samme gør sig gældende for vores program inden for dosering. Her kan vi blandt andet hjælpe med inddosering af kedel-kemikalier, antiscaling til køletårne og pH-justering af spildevand med videre. 

Vi har stor erfaring med specifikke løsninger til pharma-virksomheder og andre i medicinalbranchen. Skal vi også blive din nye leverandør?

Hjælp til installation og drift – pharma og medinalbranchen

Vores After Market Division kan være behjælpelig i forhold til installation, idriftsættelse og både planlagt og akut service af alle vores produkter og løsninger.

Se nærmere her på siden, hvilke produkter og applikationer til pharma/medicinalbranchen vi er i stand til at hjælpe dig med.

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 3326 6358