Havne- og skibsindustri– vi er din leverandør

Grundet Danmarks geografiske placering har der gennem utrolig mange år været anlagt havne i næste alle kystbyer, og vi har en stor havne- og skibsindustri i landet.

De mange havne har haft en meget stor betydning for Danmarks udvikling og i særdeleshed haft betydning for de byer, som har formået at udvikle sine havne og sidenhen har valgt at udbygge med containerindsejling.

Som leverandør til havne- og skibsindustrien forhandler vi hos Grønbech & Sønner pumper af den bedste kvalitet. Kontakt os og hør mere om vores udvalg og priser. Vi har stor erfaring inden for havne- og skibsindustrien og står klar med professionel rådgivning.

Tyske kvalitetspumper til havne- og skibsindustrien

Hos Grønbech & Sønner forhandler vi de tyske KSB-pumper. KSB er et af verdens største pumpefirmaer og har gennem mange år været en af de store spillere inden for levering af pålidelige dræn og pumper til spildevandsvand. 

Viden fra KSB kombineret med vores erfaring i Grønbech & Sønner betyder, at du som kunde altid vil kunne hente professionel sparring angående dit næste havneprojekt hos os.

Hos Grønbech & Sønner er der ansat en række dygtige maskinmester og ingeniører. Alle vores medarbejdere har stor viden om de relevante tekniske løsninger inden for havne- og skibsindustri, når du skal i gang med eksempelvis et havneprojekt. 

Kontakt os og få navnene på de rette chefer og teknikere, som du kan snakke med.

Akut assistance til havne- og skibsindustrien

Har du brug for service og reparation i en fart? 

Vores fire servicecentre i henholdsvis København, Esbjerg, Herrup og Vejle vil alle kunne rykke ud i tilfælde af nedbræk på dine pumpeinstallationer. Ring og bestil vores service i dag!

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 3326 6390