GalvaniseringZn | Ni | Al | Sn | Pe | Flowteknologi

 

Over 50 % af verdens produktion af zink går til galvanisering, der kan forlænge stålets levetid 12 gange. Herudover er det muligt at genbruge størstedelen igen, hvilket der både er økonomiske og miljømæssige gevinster i.

Grønbech & Sønner ønsker ikke kun at være en leverandør af materialer, komponenter og systemleverandør til galvaniseringsbranchen. Vi ønsker også at tilføre vores kunder værdi. Ét er at sælge korrosionsbeskyttelse, men at gøre dette med et minimalt ressourceforbrug og et flot slutprodukt ligger os også på sinde. 

Råvarer til galvanisering

Hos Grønbech & Sønner har vi stor erfaring med levering af råvarer til galvaniseringsbranchen, og vi repræsenterer forskellige zink- og zinklegeringsproducenter. Vi kan både levere zinkkugler til el-galvanisering og 25-kg slabs eller jumbos i forskellige størrelser til varmgalvanisering.

Du kan til enhver tid drage nytte af vores tekniske knowhow i forbindelse med udvikling og styring af processerne til gavn for slutbrugeren – hvad enten du ønsker en traditionel eller en teknisk galvanisering med en speciel legeringssammensætning.

Vi kan håndtere alt fra spotkøb til rammeaftaler, og vi kombinerer disse, så de passer til din risikoprofil og forretning. Vi er koblet op på London Metal Exchange, så vi hele tiden er opdateret på den aktuelle prisudvikling på produkter til galvanisering.

 

Produktionsudstyr til galvanisering

Hos Grønbech & Sønner kan vi også hjælpe galvaniseringsvirksomheder med et bredt sortiment fra anerkendte og kvalitetsbevidste producenter. Ring til os og bestil ventiler, pumper, doseringstavler, omrørere, åndefiltre, måleudstyr til pH, ledningsevne og flow, der er velegnede til og kan modstå det galvaniske produktionsmiljø.

Vores brede sortiment inden for ventiler dækker over blandt andet butterflyventiler med linere i gummi eller teflon. De er velegnede til aggressive medier for længere holdbarhed og minimering af dyre driftsstop.

Vi kan endvidere levere pumper og pumpeløsninger til omrøring, skyllevandscirkulation og generelle cirkulations- og transportopgaver i produktionen. Herudover har vi stor erfaring med levering af løsninger til dosering. Vi kan både levere enkeltstående komponenter eller bygge en doseringstavle lige efter dine specifikationer til optimering af energiforbrug og undgå nedbrud i produktionen.

Vores dygtige serviceteknikere kan være behjælpelige med installation og vedligeholdelse, hvis det ønskes, og vi står klar med 24 timers akutservice.

Kontakt os i dag og bestil dine produkter til galvaniseringsarbejde hos os.

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 3326 6376