Fødevarer| Vandforsyning | Cirkulation | Trykforøgning | Køling | Dosering |

Gennem mange år har Grønbech & Sønner været den troværdige samarbejdspartner på ventiler, pumper, doseringsudstyr og -anlæg samt instrumentering til fødevarebranchen. 

Vi repræsenterer anerkendte leverandører som eksempelvis KSB, som er en af de førende leverandører af pumper til fremstilling af fødevarer. Til vores kunder i fødevarebranchen har vi især leveret pumper til vandforsyning, cirkulation og trykforøgeranlæg. Er dette også fokusområderne hos jer i din fødevarevirksomhed? Så kontakt os for et godt tilbud, personlig rådgivning om driftoptimering eller udskiftning af anlæg til effektiv og sikker forarbejdning af fødevarer.

Vi kan desuden levere kemikalie-transportpumper, samt hedtvands- og oliepumper til transport af eksempelvis fødevarer til opvarmning og varmegenindvinding. 

Produkter til forarbejdning af fødevarer

Et andet stort område er tilsætning af kemikalier, hvor det typisk er relevant med syre- og basetilsætning til pH-justering af procesvæsker. Også tilsætning af farvestoffer, smagsstoffer og tilsvarende kemikalietilsætning til fødevarer er områder, hvor Grønbech & Sønner har stor ekspertise.

 

Vi har blandt andet rigtig god erfaring med enkeltstående doseringspumper fra Sera samt trykluftdrevne membranpumper fra Almatec til brug hos virksomheder, der forarbejder fødevarer. 

Disse komponenter er ligeledes hjørnestenene i vores produktion af doseringstavler og anlæg, som vi designer og producerer i tæt samarbejde med vore kunder. Vi har en meget blandet kundeskare, som kan have meget forskellige behov, hvilket vi naturligvis indarbejder i de endelige løsninger.

Vil du vide mere om vores løsninger til fødevarebranchen

Hos Grønbech & Sønner får du en kompetent samarbejdspartner med mange års erfaring med blandt andet fødevarebranchen. Vi har mange medarbejdere, der hver især er specialister inden for deres felt. 

Kontakt os i dag og få rådgivning hos en af vores dygtige ansatte, der har godt kendskab til fødevareindustrien samt dens udfordringer og krav til drift og sikkerhed.

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 3326 6358