Entreprenørbranchen–løsninger inden for vandbygning, forankring, klimasikring og HVAC

 

Entreprenørbranchen er i hastig udvikling, og det stiller store krav til de udøvende aktører inden for dette specifikke område. Det er nødvendigt med kendskab til kundernes behov, kendskab til nye løsninger på tidens problemstillinger og stor forandringsparathed. Inden for entreprenørbranchen er det ligeledes vigtigt med dygtige leverandører, som på troværdig vis kan være med til at løfte opgaven fra første fløjt. 

Hos Grønbech & Sønner tilbyder vi spændende kvalitetsprodukter til entreprenørbranchen. Desuden er vi kundens sparringspartner, der leverer værdiskabende løsninger – kvalitative løsninger, der kan fæstes lid til.

Entreprenørbranchen udfordres i langt højere grad end tidligere af klimaproblematikker, som man for få årtier siden ikke kendte til. Grønbech & Sønner kan byde ind med de helt rigtige løsninger til selv de mest komplekse opgaver. Samtidig har vi med 187 år på bagen oparbejdet en viden og en pondus, som er bredt anerkendt inden for entreprenørbranchen.

Hvordan kan vi hjælpe dig og din virksomhed? Ring til os og hør mere.

Løsninger til vand, spildevand og drænvand til entreprenørbranchen

Hos Grønbech & Sønner tilbyder vi færdige PE-pumpebrønde i størrelser fra Ø600–Ø3500, som vi fremstiller i vores produktion i Vejle. PE-brøndene kan leveres færdigmonteret med alt til entreprenørbranchen hørende inden for pumper, ventiler og garniture.

Vi tilbyder desuden sparring til entreprenørbranchen helt fra projektstart. Vi står eksempelvis for dimensioneringen således, at den færdige løsning lever op til kravene i en eventuel udbudsspecifikation. Som kunde står du med andre ord aldrig alene med opgaven, når der samarbejdes med Grønbech & Sønner.

Behov for løse komponenter til vand, spildevand, drænvand?

Hos Grønbech & Sønner tilbyder vi et bredt sortiment inden for højkvalitets pumper og ventiler af enhver art, der er velegnet til entreprenørbranchen. 

Vi anbefaler herudover innovative produkter inden for klimasikring såsom VA godkendt højvandslukke, tilbageløbsstop, kontraventiler, flowregulatorer, aktuatorer og spjæld. Vi samarbejder udelukkende med håndplukkede producenter, som i entreprenørbranchen hver især regnes blandt de førende og toneangivende inden for deres produktfelt. 

Montering og servicering af kunder i entreprenørbranchen

Vores dygtige og landsdækkende montørteam tilbyder montage og service af samtlige produkter, som vi sælger til entreprenørbranchen. 

Vi kan assistere med alt fra pumpe og ventilmontage i betonbrønd, til montage af aktuatorstyret og spjæld til klimasikring i entreprenørbranchen. Står du og mangler nødassistance ved oversvømmelser, opsætning af dieseldrevet beredskabspumpetrailer med tilhørende slanger – eller hjælp til overpumpning i forbindelse med renovering af en pumpestation? Så er Grønbech & Sønner det rigtige valg. Uanset hvilken løsning du vælger, har du som kunde sikkerhed for, at vi ikke løber fra vores ansvar, hvis noget ikke går efter planen: Vi har været her i 187 år, og vi er her også i morgen!

Akutservice til entreprenørbranchen

Grønbech & Sønner kan tilbyde hjælp når andre sover – vi har 24 timers akutservice alle ugens dage. Så tag en snak med os, hvis du har brug for assistance i en fart.

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 33 26 63 00