EnergibranchenLøsninger og komponenter til indvinding, produktion og distribution

Nogle af nøgleordene for energibranchen er kompleksitet, skrappe krav til sikkerhed, dokumentation, miljø, konstant optimering og bæredygtighed. 

Det er nogle af de områder, vi hos Grønbech & Sønner kan og gerne vil hjælpe energisektoren og de danske kedelbyggere med – uanset om det drejer sig om strøm eller fjernvarme, og uanset om det kommer fra affald, olie eller gas.

Visionen om, at Danmark skal være førende inden for grøn energi, stiller en række krav til energibranchen, som kan være vanskelige at håndtere. Eksempelvis stiller den store og voksende mængde vindenergi i det danske el-net krav til, at produktionen hurtigt kan startes, når vinden svigter. Desuden skal energibranchen kunne producere stabilt i en kortere eller længere periode uanset vind og vejr. De skiftende nedlukninger af værkerne stiller større og større krav til de løsninger og komponenter, vi hos Grønbech & Sønner skal levere.

Vi kan levere alt i pumper, ventiler m.m. til energibranchen

Hos Grønbech & Sønner kan vi levere til hele værdikæden inden for energibranchen – lige fra indvinding til produktion og distribution. Vi samarbejder inden for dette felt med nogle af verdens førende producenter af ventiler, pumper og instrumentering.

 

Inden for energibranchen har Grønbech & Sønner et tæt samarbejde med førende og anerkendte producenter af komponenter og systemer: 

ADAMS, KSB, AMRI, Hora, Seiko, Thidig, Argus Audco, Bopp Reuther, AUMA gruppen, MAN Turbo

Disse internationale producenter er garanter for, at vi hos Grønbech & Sønner følger med udviklingen, de nyeste standarder og normer og altid er et skridt foran. Vi kan tilbyde EN- og ASME-produkter, og vi har stor erfaring med SIL.

Grønbech & Sønner er din samarbejdspartner

Vi arbejder altid tæt sammen med rådgivere, kunder og entreprenører, der har stor erfaring med energibranchen. Dette sikrer os en proces, der er optimal i alle henseender. Når det kommer til sikkerhed, er dokumentation et meget vigtigt aspekt, og vores dokumentationsafdeling har stor erfaring i at sammensætte dokumentation efter krav og behov.

Vores erfarne, veluddannede og landsdækkende After Market Division står også klar, når det gælder reservedele, vedligehold og optimering af anlæggene i energibranchen.

Ring til os i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 3326 6331