Tank renholdelse - undgå aflejringer for optimalt flow

Tankrensning

Der kan være stor værdi i at renholde sine tanke og bassiner. Ved at sørge for cirkulation, enten ved omrøring eller spuling, undgår du aflejringer, eller at tankindholdet skiller. Ved tilsætning af kemisk eller biologisk materiale kan disse løsninger også bruges til at få startet de ønskede processer på en effektiv måde.

Grønbech & Sønner har en bred vifte af produkter og løsninger, der kan bruges i forbindelse med tankrensning. Vi tilbyder eksempelvis forskellige miksere eller røreværker, såsom Amamix. Eller måske foretrækker du Amaprop eller spuleanordninger, såsom Amajet eller AmaSwingJet fra tyske KSB.

Er du i tvivl om, hvad du skal gå efter i forbindelse med tankrensning, så er du velkommen til at ringe til os. Få mere information eller hør mere om vores priser ganske uforpligtende.

VandCenter Syd

I 2015 fik VandCenter Syd installeret en SwingAmajet, som har forbedret deres arbejdsmiljø, samtidig med at de sparer en masse ressourcer på manuel rengøring af deres 2800 m2 store bassin. Det kan du læse mere om her.

Valg af tankrensning

Det endelige valg af tankrensning vurderes ud fra forskellige parametre og data, såsom størrelse, form, fyldningsniveau, medie, tørstofsprocent og ønsket hastighed for omrøring. Da det ikke altid er nemt at komme til at servicere disse løsninger, er det også vigtigt med lange serviceintervaller for at minimere driftstop.

Vi kan levere løsninger inden for næsten alle slags tanke og bassiner inden for spildevand eller industriel anvendelse – og vi vil se frem til at finde den rigtige løsning på tankrensning, der lever op til dine forventninger. 

Tankrensning, installation og servicering

Vores specialiserede serviceteknikere kan stå for installation, idriftsættelse og vedligehold, hvis dette ønskes.

  

Kontakt os eller følg os på LinkedIn

Nikolaj Tønder | nit@g-s.dk | 3326 6383 / 2274 0208

Faglig koordinator Preben Pedersen - VandCenter Syd A/S

”Det er ¾ år siden, at SwingAmajet-systemet blev sat i drift, og vi har ikke været nede i bassinet siden for at holde det rent. Tidligere skulle det rengøres manuelt tre-fire gange om året. Det er en sand fornøjelse for vores folk, at de ikke skal skovle, så det er noget, der virkelig kan mærkes i forhold til arbejdsmiljøet".

- Faglig koordinator Preben Pedersen - VandCenter Syd A/S

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 33 26 63 00