Spule-, vaske- og skylleopgaver - der skal tryk på!

Spuling og vaskeløsninger

Hos Grønbech & Sønner kan vi tilbyde et fuldt program af højtrykspumper til spuling, vaske- og skylleopgaver, hvor der er brug for højt tryk og flow helt op til 100 m3/h. 

Til spuling med et højt tryk anvendes den i branchen velkendte type KSB Movitec, som er en højtydende vertikal flertrinspumpe i rustfrit stål. Pumpen kan også leveres som et færdigt plug-and-play anlæg med flere pumper med frekvensregulering for fuldautomatisk drift. 

Når du skal i gang med spuling og andre vaskeløsninger med flertrinspumper, så skal du som bruger blot åbne for spulehåndtaget eller andet tappested. Derfra sørger anlægget selv for den ønskede vandmængde til det aktuelle behov. Ganske enkelt.

Er du klar til at bestille produkter til din vaskeløsning? Eller vil du vide mere om vores produkter til spuling? Du er altid meget velkommen til at tage et kig på vores hjemmeside, ligesom vi sidder klar ved telefonerne til at guide dig eller give dig et godt tilbud.

Spuling til høje og lave ydelser

Når flere pumper sammenbygges i flertrinspumper, kan vi tilbyde flow på flere hundrede m3/h – helt efter dine ønsker og behov. Der findes selvfølgelig også mindre pumper og anlæg beregnet til lavere ydelser.

Vores pumper og armaturer indgår i en lang række vaskeanlæg i industrien, eksempelvis i flaskerenseanlæg og lignende områder. Vi har tidligere arbejdet med:

  • Vaskeløsninger til spuleanlæg
  • Spulepumper
  • Spuling til skylleanlæg
  • Vaskeanlæg
  • Spuling i forbindelse med rengøring

Er der tryk på – så ring til Grønbech & Sønner på 3326 6300 og snak med en af vores specialister i spuling og netop din relevante vaskeløsning. Du skal også være velkommen til at følge os på LinkedIn.

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 3326 6305