Spildevandshåndtering Komponenter og systemer til håndtering af spildevand

Spildevandshåndtering

Grønbech & Sønner kan levere mange forskellige løsninger til spildevandshåndtering. Hvad enten det drejer sig om transport af spildevand eller spildevandsrensning på et renseanlæg, kan Grønbech & Sønner levere kvalitetsprodukter til de forskellige formål.  På vores eget produktionsværksted i Vejle specialfremstiller vi pumpestationer efter vores kunders ønske og behov for spildevandsrensning og -håndtering. Vores projektdesigner kan hjælpe med at finde den korrekte løsning – fra små åbne landstationer med grinder pumper til store tørt-opstillede pumpestation monteret i Ø 3500 mm PE brønde.

Kvalitetspumper til energioptimering

Vores samarbejdspartner KSB leverer højkvalitets pumper med fokus på energioptimering og ’life cycle cost’. KSB har i mange år specialiseret sig i innovation og energioptimering, og med udviklingen af Fluide Future er ringen sluttet.  Med udvikling af IE 4 motoren og deres patenterede AmaDS3 pumpestation kan Grønbech & Sønner levere løsninger, som opfylder alle krav til kvalitet og energioptimering. 

Brug for specialdesignede pumpestationer og trykrør?

Vores dygtige projektdesigner kan designe alle former for pumpestationer og tilhørende trykrør, trykstødsberegninger, placering af udluftningsventiler mv., således at transportsystemet af spildevand er projekteret til optimal drift. Til regnvandsbassin og forsinkelsesbassin kan vi levere kvalitetsløsninger til renholdelse af bassin, tømning af pumper, ventiler, mixere, ejektorpumper samt tilbageløbssikringer. Vil du vide mere om muligheden for at få specialdesignet udstyr til spildevandsrensning eller andre pumpestationer? Så kontakt os gerne for mere information.

Specialudstyr til spildevandsrensning

Hos Grønbech & Sønner tilbyder vi desuden et bredt program af udstyr, som er specielt konstrueret til rensning af spildevand på renseanlægget. Vores udstyr er målrettet til kunder, der søger en problemfri drift med slidstærke løsninger. Dermed er omkostningsbesparelser i højsædet, når vi udvælger løsninger af dosering, mixere, pumper, instrumentering, ventiler og aktuatorer.  Alle vores produkter til spildevandsrensning, bassiner, pumper m.m. kan serviceres af vores landsdækkende serviceafdeling.

Vil du vide mere om udstyr til spildevandsrensning?

Hvis du har spørgsmål vedrørende udstyr til rensning af spildevand, trykstødsberegninger, placering af ventiler eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.  Ring eller skriv til Christian, der er vores Key Account Manager inden for vand- og spildevandsrensning. 

Kontakt os eller følg os på LinkedIn

Christian M. Anker | cma@g-s.dk | 2267 8882

Nikolai Tønder | nit@g-s.dk | 3326 6383

Simon Holmsted Gjersen | shg@g-s.dk | 2779 6444

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 33 26 63 00