Regnvandshåndtering

Regnvandshåndtering

Klimaet er under forandring, og i Danmark vil det betyde, at vi forsat vil opleve større og kraftigere mængder nedbør. Dette vil sætte vores kloaknet og forsyningsanlæg under et stort pres, ligesom det vil stille krav til vores måde at arbejde med regnvandshåndtering. 

Der skal i fremtiden bygges flere og flere forsinkelsesbassiner, hvor de kraftige nedbørsmængder kan blive opsamlet, indtil det kan transporteres til renseanlæg. Dette stiller store krav, til at de bassiner vedligeholdes. Denne proces kan være en bekostelig affære, hvis man ikke tager højde for dette i designfasen.

Hos Grønbech & Sønner kan vi i samarbejde med KSB sikre forsvarlig regnvandshåndtering. Vi kan hjælpe med systemer, hvor bassiner renholdes uden brug af manuel arbejdskraft. Vi kan levere transportpumper samt KSB’s patenterede Swingjet, omrører og ejektor pumper, som sikrer renholdelse af bassiner. Allerede fra dimensioneringsfasen kan vi medvirke til, at den rigtige løsning vælges.

Hjælp til regnvandshåndtering

Hos Grønbech & Sønner tilbyder vi et bredt udvalg af løsninger til regnvandshåndtering. Behovet for korrekt håndtering af regnvand stiger i takt med klimaforandringerne, men vi er allerede nu klar til at hjælpe med rådgivning, servicering og specialiserede løsninger. 

Har du brug for hjælp til regnvandshåndtering, rensning af regnvand/overløbsvand eller en serviceaftale til pumper, afløbssystemer eller lignende? Vi har mange års erfaring på området, og er klar til at hjælpe dig og din virksomhed videre.

Kontakt os eller følg os på LinkedIn

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 3326 6384