Lugtsanering - et bedre arbejdsmiljø

Lugtsanering

Svovlbrinte eller lugtgener fra et renseanlæg eller en pumpestation er et velkendt problem mange steder. Hos Grønbech & Sønner producerer og leverer vi forskellige løsninger til lugtsanering.

I vores produktion fremstiller vi kundetilpassede løsninger. Vi producerer for eksempel lavafiltre, som udmærker sig ved at være ufølsomme over for fugt. Med dette produkt behøver du ikke købe en ny filtermasse, hvis filteret ophører med at virke. Derimod kan du blot rense lavastenene og starte filteret op igen. Dette medfører store besparelse i driften, da du modsat ved brug af aktiv kulfilter eller barkflis ikke skal genkøbe filtermasse. I stedet er det muligt at genbruge den samme filtermasse år efter år. 

Lugtsanering med brug af kombinationsfilter

Til de krævende opgaver kan vi producere et kombinationsfilter, som består af et lavafilter og et aktivt kulfilter, som sikrer en total fjernelse af lugtgener.

Tidligere har man i nogle tilfælde måtte give op i arbejdet med lugtsanering. Men i dag er teknikkerne heldigvis så avancerede, at der næsten er garanti for effektiv fjernelse af lugtgenerne uanset årsagen til problemet. 

Er du interesseret i effektiv og genanvendelig lugtsanering? Så kontakt os og hør mere om mulighederne for, hvordan vi kan fjerne lugtgener hos din virksomhed. Ring eller send os en mail og hør mere om, hvordan lugtsanering kan hjælpe i din virksomhed. 

Vi assisterer med lugtsanering i alt fra private virksomheder til institutioner og private boligforeninger, og vi kan også hjælpe hos jer. Følg os på LinkedIn.

 

Nikolaj Tønder | nit@g-s.dk | 3326 6383 / 2274 0208

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 33 26 63 00