Køling

Køling

Selv om Danmark næppe kan betragtes som topscorer på temperaturer, er der alligevel et udbredt behov for vandkøling af forskellige medier. Netop køling er nemlig én af de mest almindelige processer ude i industrien såvel som i energisektoren, hvor der er behov for at cirkulere et medie for at få køleprocessen til at fungere.

Har du brug for produkter til vandkøling, så læs videre eller kontakt os for et godt tilbud.

Vandkøling under frysepunktet

Mange processer til vandkøling er helt enkelt baseret på at cirkulere koldt vand omkring en varmere del i anlægget, eller på at sprøjte koldt vand modstrøms. Dette benyttes eksempelvis i køletårne, ved røggaskøling med mere. 

Andre applikationer kræver dog kølemedier med endnu lavere temperaturer, og her anvendes typisk blandingsmedier som for eksempel vand/glykol, brine og andre kølemidler, som dermed stadig har væskeform – og dermed er pumpbar – helt ned til -30°C eller endnu lavere.

Hos Grønbech & Sønner tilbyder vi vores kunder løsninger på vandkøling til alle gængse køleopgaver ned til -40°C. 

Vandkøling med brug af akseltætninger

Vi kan håndtere de udfordringer, som f.eks. vand/glykol stiller til akseltætninger. Dette løses med traditionelle enkeltmekaniske, dobbeltmekaniske akseltætninger eller lækagefri pumper med enten spalterørsmotor eller magnetkobling. 

Desuden kan vi naturligvis også levere nødvendige ventiler til afspærring, regulering og styring med mere – ligeledes helt ned til meget lave temperaturer.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med vandkøling? Ring til os på 3336 6300 og fortæl os om dine behov. Så finder vi sammen en skræddersyet løsning til dine behov for effektiv og driftssikker vandkøling. Du kan også følge os på LinkedIn.

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 3326 6326