Drikkevandshåndtering

Håndtering af drikkevand

Håndtering af drikkevand kan overordnet set opdeles i tre faser; udvinding, behandling og distribution. Undervejs kan der ligeledes være behov for rensning af drikkevandet. Hos Grønbech & Sønner kan vi være med i alle tre faser via vores viden og erfaring. Vi trækker desuden på vores leveringsprogram, der indeholder alt inden for flowteknik for sikker og tryg håndtering af drikkevandet.

Krav til håndtering og rensning af drikkevand

For at sikre, at alle forbrugere i Danmark får glæde at vores dejlige drikkevand, har DANVA og Miljøstyrelsen opsat en række krav til vandhåndtering og rensning af drikkevand. Dette gælder naturligvis for egen boring, samt for borger og virksomheder, som er tilsluttet den offentlige drikkevandsforsyning. Hos Grønbech & Sønner indeholder vores program pumper, ventiler, pH- og flowmålere, styringer, aktuatorer med videre. Dette gør os til en seriøs samarbejdspartner, når det kommer til drikkevand. Vil du vide mere om vores tilbud på rensning af drikkevand, så ring til os og få mere information.

Drikkevandsanalyse – Hvad fortæller den?

En drikkevandsanalyse er som oftest en bakteriologisk analyse af indholdet i drikkevandet. En drikkevandsanalyse kan blandt andet afsløre, om der er tale om forurening fra overfladevand, hvilket kan opstå som følge af utætheder i systemet.  Analysen kan også vise, om der er forhøjede kimtal (tegn på sygdomsfremkaldende bakterier i vandet), hvilket eksempelvis kan skyldes en for ringe udskiftning af vandet eller et nyligt ledningsarbejde.  En kemisk drikkevandsanalyse kan måle pH-værdien af vandet samt måle, om der er behov for rensning af drikkevandet for nitrit og fosfor. Drikkevandsanalyse og rensning af drikkevand er noget, de færreste danskere tænker over. Dog har de felste hørt om resultaterne i nyhederne, hvor hele byer har været nødt til at koge alt drikkevand i en periode – eksempelvis på grund af fund af E. coli-bakterier i vandet. Har du eller din virksomhed brug for hjælp til drikkevandsanalyse eller rensning af drikkevand? Hos Grønbech & Sønner har vi stor erfaring med analyse og rensning af drikkevand for at sikre rent drikkevand til alle. 

Brochure-materiale

 

Kontakt os! Eller følg os på LinkedIn.

Nikolai Tønder | 3326 6383 | nit@g-s.dk

Christian Anker | 2267 8882 | cma@g-s.dk

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 33 26 63 00