Automatisk ventilstyring - effektive løsninger inden for elektriske, pneumatisk og hydrauliske systemer

Automatisk ventilstyring

I procesanlæg findes ventiler og andre former for armaturer, hvis primære funktion er at regulere et flow ved at åbne og lukke. Årsagerne hertil kan være mange, men at gøre funktionen effektiv og sikker kræver styring og i mange tilfælde automatisk styring.

Grønbech & Sønner er i stand til at levere automatisering af alle former for ventiler og armaturer. Vi har erfaring, gående tilbage til året 1966, med at løse de mange forskellige problemstillinger; økonomi, ergonomi, drift & vedligehold, sikkerhed og integration, i en proces.

Ventiler og armaturer kan sidde på svært fremkommelige steder; i brønde, på havet, højt oppe eller i miljøer, som man ikke lige kan få adgang til. Vi har løsninger til alle opgaver, uanset om der er behov for et certificeret SIL niveau eller eksplosions- eller brandbeskyttet aktuering.

Vi kan være behjælpelig med automatisering indenfor styringsformer som almindelig parallel fortrådning, feltbus, industriel ethernet, HART, lysleder, trådløs eller andre kommunikationsværktøjer. Nogle processer kræver en automatisering med nødprocedurer eller aktuering ved strømafbrydelse, hvor sikker og pålidelig drift er alfa og omega.

Grønbech & Sønner tilbyder et omfattende program af elektriske-, pneumatiske- og hydrauliske aktuatorer fra nogle af verdens mest anerkendte producenter, såsom AUMA, AMRI, ACG og CAMERON LEDEEN. Disse producenters aktuatorer sikrer pålidelig drift overalt på kloden i brancher som drikkevand, spildevand, marine, kraftværk, fjernvarme, olie & gas samt industrisektorer af alle former.

Grønbech & Sønners mangeårige erfaring, specialiserede personale, landsdækkende serviceorganisation og anerkendte samarbejdspartnere, gør os til et sikkert valg, når der er tale om automatisk ventilstyring. Vi kan installere, idriftsætte, servicere og reparere alle vores løsninger.

Læs om hvordan vi i samarbejde med Aarhus Vand har løst en af deres udfordringer omkring driftsikre spjæld!

 

Vil du vide mere om løsninger inden for automatisk ventilstyring?

Hvis du har spørgsmål vedrørende automatisk ventilstyring, de forskellige løsninger, styringer, drev, motorer, kommunikationsværktøjer eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.  Ring eller skriv til Andreas, Jesper, Jan eller Morten, der er vores specialister inden for automatisk ventilstyring og aktuering.

Hold dig opdateret ved at følge os på LinkedIn.

 

Andreas: abd@g-s.dk eller tlf. 3326 6344

Jesper: jn@g-s.dk eller tlf. 3326 6341

Jan: jp@g-s.dk eller tlf. 3326 6329

Morten: mra@g-s.dk eller tlf. 3326 6328

Fagspecialist Morten Nygaard, Aarhus Vand

”Vi skulle bruge spjæld, ventiler og ikke mindst drev, der var 100% driftssikre, også uden strøm. Der kan jo ske det, at et lyn slår ned, og strømmen forsvinder - hvis det sker, skal vi kunne betjene spjældene”.

- Fagspecialist Morten Nygaard, Aarhus Vand

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 3326 6344