Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

BETINGELSER

Ved at sige ”Ja tak, jeg vil gerne opdateres”, accepterer jeg, at Grønbech & Sønner A/S må sende mig elektronisk post i form af e-mails, sms og mms omkring løsninger og produkter, pressemeddelelser, invitationer til messer og markedsføring, også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler.

Grønbech & Sønner A/S må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, som Grønbech & Sønner A/S allerede har eller får fra anden side, også fra eksempelvis cookies fra Grønbech & Sønner A/S’ hjemmesider, blandt andet til at lave en profil, der kan målrette henvendelser til mig. 

Grønbech & Sønner A/S må dele data om mig og mine aktiviteter internt i koncernen og må benytte sådan information til at sende mig elektronisk post samt kontakte mig for forhold, der er tilpasset min profil. 

Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke pr. mail eller ved afmeldingslinket i nyhedsbrevene, som Grønbech & Sønner A/S har delt mine data med.

Såfremt der kommer andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Grønbech & Sønner A/S benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Persondatapolitik for Grønbech & Sønner A/S

1. Indledning

I det følgende kan du læse Grønbech & Sønner A/S (i det følgende benævnt ”Grønbech & Sønner”) gældende politik for behandling af de personoplysninger, du afgiver, når du færdes på Grønbech & Sønners hjemmeside, tilmelder dig vores nyhedstjenester (elektronisk post), deltager i konkurrencer eller undersøgelser. Når du færdes på hjemmesiden er Grønbech & Sønners cookiepolitik desuden gældende.

Hvis ikke du kan acceptere nedenstående vilkår, bedes du undlade at benytte Grønbech & Sønners hjemmeside eller nyhedstjenester.

Grønbech & Sønner værner om dine personoplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af de personoplysninger, vi modtager fra dig.

Grønbech & Sønner betragtes som dataansvarlig i henhold til den gældende persondatalovgivning. Nedenfor finder du alle nødvendige kontaktoplysninger:

Grønbech & Sønner
Scandiagade 25
2450 København SV
Telefon: 33 26 63 00
E-mail: gs@g-s.dk
CVR. nr. 12069502

2. Grønbech & Sønners indsamling af dine personoplysninger

Grønbech & Sønners behandling af dine personoplysninger lever op til de til enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondatalovgivningen samt de dertilhørende bekendtgørelser. Grønbech & Sønner gennemgår jævnligt de registrerede personoplysninger og sletter de oplysninger, der ikke længere er relevante at behandle. Det samme gælder personoplysninger, som en bruger ønsker slettet, og som Grønbech & Sønner ikke længere har noget grundlag for at behandle.

Når du benytter dig af vores hjemmeside eller tilmelder dig vores nyhedstjenester forudsætter det, at du afgiver visse personoplysninger. Dette er nødvendigt af hensyn til at kunne bruge hjemmesidens fulde funktionalitet, at kunne sende dig de relevante nyhedsbreve mv. Grønbech & Sønner indsamler og registrerer derfor de personoplysninger, du afgiver på Grønbech & Sønners hjemmeside i forbindelse med din brug af hjemmesiden samt tilmelding til vores nyhedstjenester.

3. Hvilke oplysninger indsamles?

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi typisk følgende typer af oplysninger:

  1. Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  2. Din IP-adresse
  3. Din geografiske placering
  4. Hvilke sider du klikker på (interesser)

Ovennævnte oplysninger indhentes ved hjælp af cookies, og der henvises derfor til den gældende cookiepolitik, som indeholder en nærmere beskrivelse af vilkårene for indhentelse, opbevaring, videregivelse og sletning af ovennævnte oplysninger. Du kan altid finde cookiepolitikken frit tilgængelig på Grønbech & Sønners hjemmeside, og du bliver endvidere bedt om at acceptere vores cookiepolitik, når du klikker dig ind på vores hjemmeside.

For at kunne levere vores nyhedstjenester, fremsende brochurematerialer eller lignende til dig, behandler Grønbech & Sønner ligeledes følgende personoplysninger om dig:

  1. Navn
  2. Telefonnummer
  3. E-mail
  4. Adresse
  5. Firma/arbejdsplads

4. Formålet med indsamlingen og opbevaringsperiode

Grønbech & Sønner indsamler dine personoplysninger i forbindelse med tilmelding til vores nyhedstjenester for at kunne levere nyhedsbreve, relevant markedsføring via elektronisk post, jf. markedsføringslovens § 2, stk. 1, nr. 15, samt fremsendelse af brochure. Derudover bruger vi dine oplysninger til at optimere vores services og indhold.

Grønbech & Sønner opbevarer kun dine personoplysninger, så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de ovennævnte formål. Det vil sige, at vi opbevarer ovennævnte personoplysninger, så længe du fortsat er tilmeldt Grønbech & Sønners nyhedstjenester. Hvis du framelder dig denne/de tjeneste(r) igen, har Grønbech & Sønner pligt til at slette dine personoplysninger inden for 30 dage.

5. Videregivelse af dine personoplysninger

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart, medmindre dette er krævet i henhold til gældende lovgivning eller fastslået ved dom.

I forhold til sletning og videregivelse af de personoplysninger, du afgiver i forbindelse med din tilstedeværelse på hjemmesiden, henvises der til cookiepolitikken, som du finder nedenstående.

6. Brug af databehandlere

Ovennævnte personoplysninger overlades til de databehandlere, som er tilknyttet Grønbech & Sønner. Databehandlerne behandler alene personoplysningerne efter instruks fra Grønbech & Sønner og således også kun til de specifikke formål, der er oplyst i denne politik. Databehandlerne må ikke anvende personoplysningerne til egne formål. Databehandlerne er desuden underlagt samme forpligtigelse til beskyttelse af personoplysningerne som Grønbech & Sønner selv.

7. Sikkerhed omkring dine personoplysninger

Grønbech & Sønner behandler alle personoplysninger fortroligt, og vi har foretaget en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med det formål at beskytte personoplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, fortabelse eller forringelse, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

8. Ret til indsigt i dine personoplysninger, mulighed for sletning og klageadgang

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Grønbech & Sønner behandler om dig, og hvad grundlaget er herfor, ligesom du har ret til at få udleveret dine personoplysninger på et læsbart medie. Du har desuden ret til at få rettet ukorrekte eller vildledende personoplysninger, som er registreret om dig hos os. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger. Du kan rette henvendelse til Grønbech & Sønners ved at skrive til denne e-mailadresse: gs@g-s.dk. Derudover har du også mulighed for at klage til Datatilsynet over behandlingen af dine personoplysninger.

I forhold til det/de samtykke(r) du har givet Grønbech & Sønner i forbindelse med din tilmelding til nyhedstjenesten, kan du altid tilbagekalde dette/disse pr. mail eller ved afmeldingslinket i nyhedsbrevene.

Hvis du har spørgsmål i forhold til vores behandling af dine personoplysninger, er du også meget velkommen til at kontakte Grønbech & Sønner på ovennævnte e-mailadresse. 

Cookiepolitik for Grønbech & Sønner A/S

 

Ejeroplysninger

Websitet ejes og publiceres af:

Grønbech & Sønner A/S
Scandiagade 25
DK – 2450 København SV
+45 33266300
gs@g-s.dk

CVR. nr. 12069502

Oversigt

  1. Introduktion
  2. Hvad er en cookie
  3. Formål med cookies på vores website
  4. Sådan sletter eller blokere du for cookies
  5. Google Analytics

1. Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores website og til at målrette kommunikation og dermed øge relevansen af indhold for dig. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

2. Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der sendes fra vores webserver og gemmes af din browser. Der er to slags cookies: Vedvarende eller gemte cookies og midlertidige cookies. Midlertidige cookies forsvinder, når du lukker din browser og bliver altså ikke gemt, mens vedvarende cookies gemmes på din computer i længere tid.

3. Formålet med cookies på vores website

Cookies bruges på hjemmesiden til at genkende dig, huske dine indstillinger, udføre statistik og målrette vores kommunikation. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Hvis du ikke vil acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at nægte lagring af cookies eller få at vide, hver gang en hjemmeside beder om at få lov til at lagre cookies. Du kan også bruge browseren til at slette tidligere gemte cookies. Læs mere på browserens hjælpesider. Du kan også slette cookies manuelt på harddisken, når du vil.

Vælger du ikke at acceptere cookies, kan du stadig benytte en række funktioner – men det kan begrænse funktionaliteten på visse sider.

Klik her for at læse mere om hvordan du sletter cookies i din browser.

5. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra tredjepart som Google Analytics til at analysere færden på hjemmesiden og potentielt målrette annoncer imod tidligere besøgende på hjemmesiden.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics ved at klikke her.

 

Hold dig opdateret på nyheder og arrangementer
Modtag vores nyhedsbrev
Læs betingelserne og persondatapolitik her...